TMA

Voor een schematisch overzicht van de TMA klik hier!

 

Krijg inzicht in talenten en ontwikkelmogelijkheden!

De TMA talentenanalyse

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt.

De TMA maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken.

Deze wordt toegepast voor vraagstukken op het gebied van:

  • Selectie
  • Ontwikkeling
  • Mobiliteit
  • Beroepskeuze
  • Re-integratie

Met de TMA Talentenanalyse worden 22 drijfveren en 44 talenten uitvoerig in kaart gebracht. Ook krijg je inzicht in de ontwikkelbaarheid van de 53 TMA competenties.

De talentenanalyse neemt ongeveer een uur in beslag. Deze maak je thuis (online).  De vragenlijst bestaat uit stellingen en gedragsitems waaruit je moet kiezen welke het beste bij je past. Op genuanceerde wijze worden zo de drijfveren ontrafelt. De uitkomsten van de talentenanalyse worden systematisch met elkaar in verband gebracht en geanalyseerd op elkaar versterkende en neutraliserende talenten.

In een persoonlijk gesprek krijg je een uitgebreide terugkoppeling en toelichting op het Talentenrapport welke positief is geformuleerd en niet veroordelend is. Ook krijg je inzicht in jouw ideale werkomgeving en je persoonlijke leerstijl. Binnen de TMA onderscheiden we drie invloedsfactoren die het gedrag van mensen beïnvloeden. Dit zijn: de talenten en drijfveren van een persoon, de competenties en capaciteiten van een persoon en de omgeving waarin de persoon zich bevindt. Zie het schema hieronder.

 

Voor vragen over de TMA klik hier -->

https://www.broedersrecruitment.nl/wp-content/uploads/2016/09/logo.png
Hide Buttons